AINOA PÄIVÄKIRJA, JOTA IKINÄ TARVITSET!

Ota hallintaan oma elämäsi sekä tunteesi ja tavoittele suuria unelmiasi. Tavoitteesi Planner on bullet journal- tyylinen päivämäärätön elämäntapapäiväkirja, joka sisältää itsessään paljon välttämätöntä ottaaksesi selvää itsestäsi ja tavoitteestasi. Tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat saavuttaa enemmän omassa elämässään.

✓ 100% ELÄMÄÄ JA TAPOJA MUUTTAVA.

✓ KÄÄNNÄ OMASSA ELÄMÄSSÄSI UUSI SIVU.

✓ INVESTOINTI SINUN TULEVAISUUTEESI.

Toimitus 2-5 arkipäivää

2 PÄIVÄKIRJAA = ILMAINEN TOIMITUS​

TAVOITTEESI PLANNER

Tämä Tavoitteesi-päiväkirja auttaa sinua irrottamaan aikaa ja ottamaan hetken itsellesi. Muistikirjaan on poimittu tärkeitä näkökohtia, joita pitäisi aika ajoin miettiä. Tavoitteiden sekä unelmien ylös kirjoittaminen ja visualisointi edesauttaa sinua itsensä kehittämisessä oikeaan suuntaan ja antaa mahdollisuuden itsekehitykseen.

Kuten Tavoitteesi-päiväkirjan nimi jo paljastaa – tämä päiväkirja auttaa Sinua tavoitteidesi saavuttamisessa. Tavoitteita voit asettaa viikkojen, kuukausien sekä myöskin vuosien mukaan. On mahdollista purkaa omia ideoita yksittäisesti ja vaikkapa kohdistaa niitä päivämäärittäin. Tälläisen systeemin avulla on lähes  mahdotonta epäonnistua omien tavoitteiden saavuttamisessa.

Onko Sinulla jo pidemmän aikaa ollut jokin idea päässäsi? Aina silloin tällöin itsesi mieleen on muistuttanut, mutta kerta toisensa jälkeen olet sen unohtanut, sillä asiasta on puuttunut jonkinlainen innostava tekijä? Tavoitteesi Planner on nimenomaan se tekijä!

Tai ehkä et ole varma, mihin suuntaan pitäisi pyrkiä? Päiväkirjassa on monenlaisia keinoja, joiden avulla pystyy ymmärtämään itseä ja omia toiveita paremmin.

Tavoitteesi-päiväkirja on tehokas väline oman elämän suunnitteluun. Se yhdistää kaikki tärkeät elämänalueet.

-mielenrauha-tavoitteet-muistiinpanot-raha-matkustaminen-menestys-hellitä hetkeksi-oma hyvinvointi-rutiinit-motivaatio-koti-tottumukset-liikunta-visualisointi-unelmat-listat-kehittyminen-tunteet-stressittömyys-haasteet-kiitollisuus-

Jokainen sivu on kehitetty pitkän ja perusteellisen työn tuloksena, jotta pystyisimme takaamaan parhaimman käyttäjäkokemuksen päiväkirjan omistajille.

Lisätietoja

Mitat

150 x 210 mm

Paino

400 g

Kuljetus

Koko Suomi

ASIAKKAAT

Sandra alliksaar

Kiinteistövälittäjä
Nuoristotyön opiskelja

Voin sanoa, että yksi tärkeimmistä osista ihmisen elämässä ovat tavoitteet ja oma tyytyväisyytemme. En ole mistään päiväkirjasta tai kirjasta saanut niin paljon motivaatiota ja itseanalyysiä kuin Tavoitteesi Plannerista. Sinnikkäästi tätä upeaa ystävääsi käyttäen, sinulle ei jää muuta vaihtoehtoa, kuin kehittää ja parantaa elämäsi laatua

Tiia Pari

Euroopa finassijohtaja
Harvard yliopiston entinen opiskelija

Tämä on jotain, jota kannan mukanani samalla tavalla kuin puhelinta. Tämä on hyvin harkittu tuote henkilölle, joka haluaa suunnitella. Edistää menestystä sekä yksityisessä että liike-elämässä. Ihanteellinen lahja myös ystävälle. Suosittelen!

aljona gorbatškova

Tassikoogid-yrityksen perustaja
Placent Activ Milano- brändin perustaja

Olen jo pitkään etsinyt samanlaista päiväkirjaa, mutta en ole löytänyt sellaista ennen kuin nyt... Käyttämällä tätä tajusin kirjoittamisen voiman. Väriterapian löytäminen tästä päiväkirjasta on todellinen löytö! Upea ystävä ajan irti ottamiseen ja itseesi keskittymiseen. Upea suunnittelu.

5
5,0 rating
5/5 tähdestä( perustuu 11- arvosteluun)
Erinomainen100%
Oikein hyvä0%
Keskitasoinen0%
Välttävä0%
Huono0%


5,0 rating
13 toukokuun, 2020

Tilasin teiltä myös tavoitepäiväkirjan tämän kuukauden alussa ja täytyy sanoa, että se on aivan ihana 😍. Se todellakin laittoi katsomaan todellisuutta, miettimään asioita joita en ole aikaisemmin uskaltanut ajatella, tai en ole osannutkaan ajatella. Joten tämä todella avasi silmäni ja minulla on hyvä mieli, että päätin hankkia tämän muistipäiväkirjan. 🥰

Sofia
5,0 rating
13 huhtikuun, 2020

Mietitkö kuinka paljon omia siirtoja elämässä, unelmia , tulevaisuuden suunnitelmia? Omaa taloutta, buljetoitko omia kuukausia? Kuinka paljon juttelet itsesi kanssa, miten menee, kuinka voit ja ennenkaikkea miten jaksat arjessa? Priorisoitko menoja, asioita joita pitäisi hoitaa? Sain Tavoitteesi tällaisen kirjan, johon pääsee miettimään ja kirjoittelee näitä kaikkea ja paljon muuta. Oon aika hetkessä eläjä, unelmoin isosti ja päätän sekunnissa. Tää kirja on mulle hyvä itse-opiskelun hetki.

Laura Kaartinen
5,0 rating
12 huhtikuun, 2020

Sain Tavoitteesi Plannerin ja halusin vaan kertoa, että todella pidän siitä! Ensinäänkin se näyttää niin kauniilta ja toiseksi sitä on jännittävä täytellä ☺️ tosi kiva idea ja toteutus!

Aada Koskinen
5,0 rating
10 huhtikuun, 2020

Tämä Tavoitteesi Planneri on ihan SUPER! Tässä poikkeustilanteessa kun on pysyttävä kotona, on enemmän aikaa itselle suunnitella elämä josta olet uneksinut. Plannerista löytyy esimerkiksi; Tavoitteet-Liikunta-Ruoka- Kehittyminen-Raha-Mielenrauha ja paljon muuta!

Julianne Tasanen
YHTEYSTIEDOT

Ota meihin yhteyttä

info@tavoitteesi.fi