AINOA PÄIVÄKIRJA, JOTA IKINÄ TARVITSET!

Ota hallintaan oma elämäsi sekä tunteesi ja tavoittele suuria unelmiasi. Tavoitteesi Planner on bullet journal- tyylinen päivämäärätön elämäntapapäiväkirja, joka sisältää itsessään paljon välttämätöntä ottaaksesi selvää itsestäsi ja tavoitteestasi. Tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat saavuttaa enemmän omassa elämässään.

✓ 100% ELÄMÄÄ JA TAPOJA MUUTTAVA.

✓ KÄÄNNÄ OMASSA ELÄMÄSSÄSI UUSI SIVU.

✓ INVESTOINTI SINUN TULEVAISUUTEESI.

22.99€

Toimitus 2-5 arkipäivää

2 PÄIVÄKIRJAA = ILMAINEN TOIMITUS

TAVOITTEESI PLANNER

Tämä Tavoitteesi-päiväkirja auttaa sinua irrottamaan aikaa ja ottamaan hetken itsellesi. Muistikirjaan on poimittu tärkeitä näkökohtia, joita pitäisi aika ajoin miettiä. Tavoitteiden sekä unelmien ylös kirjoittaminen ja visualisointi edesauttaa sinua itsensä kehittämisessä oikeaan suuntaan ja antaa mahdollisuuden itsekehitykseen.

Kuten Tavoitteesi-päiväkirjan nimi jo paljastaa – tämä päiväkirja auttaa Sinua tavoitteidesi saavuttamisessa. Tavoitteita voit asettaa viikkojen, kuukausien sekä myöskin vuosien mukaan. On mahdollista purkaa omia ideoita yksittäisesti ja vaikkapa kohdistaa niitä päivämäärittäin. Tälläisen systeemin avulla on lähes  mahdotonta epäonnistua omien tavoitteiden saavuttamisessa.

Onko Sinulla jo pidemmän aikaa ollut jokin idea päässäsi? Aina silloin tällöin itsesi mieleen on muistuttanut, mutta kerta toisensa jälkeen olet sen unohtanut, sillä asiasta on puuttunut jonkinlainen innostava tekijä? Tavoitteesi Planner on nimenomaan se tekijä!

Tai ehkä et ole varma, mihin suuntaan pitäisi pyrkiä? Päiväkirjassa on monenlaisia keinoja, joiden avulla pystyy ymmärtämään itseä ja omia toiveita paremmin.

Tavoitteesi-päiväkirja on tehokas väline oman elämän suunnitteluun. Se yhdistää kaikki tärkeät elämänalueet.

-mielenrauha-tavoitteet-muistiinpanot-raha-matkustaminen-menestys-hellitä hetkeksi-oma hyvinvointi-rutiinit-motivaatio-koti-tottumukset-liikunta-visualisointi-unelmat-listat-kehittyminen-tunteet-stressittömyys-haasteet-kiitollisuus-

Jokainen sivu on kehitetty pitkän ja perusteellisen työn tuloksena, jotta pystyisimme takaamaan parhaimman käyttäjäkokemuksen päiväkirjan omistajille.

Lisätietoja

Mitat

150 x 210 mm

Paino

400 g

Kuljetus

Koko Suomi

ASIAKKAAT

Sandra

Kiinteistövälittäjä
Nuoristotyön opiskelja

Voin sanoa, että yksi tärkeimmistä osista ihmisen elämässä ovat tavoitteet ja oma tyytyväisyytemme. En ole mistään päiväkirjasta tai kirjasta saanut niin paljon motivaatiota ja itseanalyysiä kuin Tavoitteesi Plannerista. Sinnikkäästi tätä upeaa ystävääsi käyttäen, sinulle ei jää muuta vaihtoehtoa, kuin kehittää ja parantaa elämäsi laatua

Tiia

Euroopa finassijohtaja
Harvard yliopiston entinen opiskelija

Tämä on jotain, jota kannan mukanani samalla tavalla kuin puhelinta. Tämä on hyvin harkittu tuote henkilölle, joka haluaa suunnitella. Edistää menestystä sekä yksityisessä että liike-elämässä. Ihanteellinen lahja myös ystävälle. Suosittelen!

aljona

Tassikoogid-yrityksen perustaja
Placent Activ Milano- brändin perustaja

Olen jo pitkään etsinyt samanlaista päiväkirjaa, mutta en ole löytänyt sellaista ennen kuin nyt... Käyttämällä tätä tajusin kirjoittamisen voiman. Väriterapian löytäminen tästä päiväkirjasta on todellinen löytö! Upea ystävä ajan irti ottamiseen ja itseesi keskittymiseen. Upea suunnittelu.

5
5,0 rating
5/5 (perustuu 22 arvosteluun)
Erinomainen100%
Hyvä0%
Keskiverto0%
Huono0%
Erittäin huono0%


5,0 rating
3 syyskuun, 2020

Ihana, ihana inspiraatiota täynnä oleva kirja jota vihdoin sain alkaa itsekkin täydentämään. Kirjasta löytyy moneen eri tarpeeseen otsikoita, jotka voivat auttaa arjen/ juhlien/ säästöjen ja monien muiden asioiden suunnittelussa.
Itsellänikin nyt syksyllä tulee monta muutosta omassa elämässä ja kaikki asiat pitäisi muistaa samaan aikaan sekä suunnitella ja kehittää tulevaa, joten onneksi minulla on tämä ihana @tavoitteesi kirja siinä apuna💕

Tilda Lepola
5,0 rating
3 syyskuun, 2020

Minusta on ihanaa et on olemassa tällänen päiväkirja jonne voit jäsennellä kaikki sun ajatukset, toiveet, omat kehityskohdat, suunnitelmat ja monet muut asiat.⠀
Koska välillä vaikka mietimme sellaisia asioita päässä se ei aina riitä vaan niitä pitää kirjoittaa ylös.⠀
Aloitin ite täyttämisen ihan itseäni kiinnostavasta kohdasta ”habits tracker”, sinne laitan mun päivittäiset tavoitteet, ja katson miten ne toteutuu.

Tanja Yurova
5,0 rating
1 syyskuun, 2020

Nyt kun on pysytelty kotona, mulla on ollut hyvää aikaa täytellä tätä planneria ja miettiä miten voisin saavuttaa mun unelmia.
Sanoisin, että tää planneri sopii täydellisesti niille jotka tykkää suunnittella asioita ja täytellä erilaisia listoja, mutta silti uskon, että jokainen voi omalla tavallaan hyötyä tämän kaltaisista ”tehtävistä” joita planneri sisältää. Oon huomannu, että mua auttaa, kun kirjoitan mun tavoitteet ja unelmat ylös, sitä kautta mun on ollut helpompi lähteä miettimään mitä niiden saavuttaminen vaatii multa itseltäni. 🌸
Jos sulla on tavoitteita tai unelmia joita haluat saavuttaa,suosittelen käydä tutustumassa @tavoitteesi

Nea Susanna
5,0 rating
29 elokuun, 2020

Päivyri kaikille meille, jotka tarvitsemme kiireessä arjessa sen oman hetken pohtia omaa elämää ja löytää se fokus.⁣

Sini Christina
YHTEYSTIEDOT

Ota meihin yhteyttä

info@tavoitteesi.fi