AINOA PÄIVÄKIRJA, JOTA IKINÄ TARVITSET!

Ota hallintaan oma elämäsi sekä tunteesi ja tavoittele suuria unelmiasi. Tavoitteesi Planner on bullet journal- tyylinen päivämäärätön elämäntapapäiväkirja, joka sisältää itsessään paljon välttämätöntä ottaaksesi selvää itsestäsi ja tavoitteestasi. Tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat saavuttaa enemmän omassa elämässään.

✓ 100% ELÄMÄÄ JA TAPOJA MUUTTAVA.

✓ KÄÄNNÄ OMASSA ELÄMÄSSÄSI UUSI SIVU.

✓ INVESTOINTI SINUN TULEVAISUUTEESI.

22.99€

Toimitus 2-5 arkipäivää

2 PÄIVÄKIRJAA = ILMAINEN TOIMITUS

TAVOITTEESI PLANNER

Tämä Tavoitteesi-päiväkirja auttaa sinua irrottamaan aikaa ja ottamaan hetken itsellesi. Muistikirjaan on poimittu tärkeitä näkökohtia, joita pitäisi aika ajoin miettiä. Tavoitteiden sekä unelmien ylös kirjoittaminen ja visualisointi edesauttaa sinua itsensä kehittämisessä oikeaan suuntaan ja antaa mahdollisuuden itsekehitykseen.

Kuten Tavoitteesi-päiväkirjan nimi jo paljastaa – tämä päiväkirja auttaa Sinua tavoitteidesi saavuttamisessa. Tavoitteita voit asettaa viikkojen, kuukausien sekä myöskin vuosien mukaan. On mahdollista purkaa omia ideoita yksittäisesti ja vaikkapa kohdistaa niitä päivämäärittäin. Tälläisen systeemin avulla on lähes  mahdotonta epäonnistua omien tavoitteiden saavuttamisessa.

Onko Sinulla jo pidemmän aikaa ollut jokin idea päässäsi? Aina silloin tällöin itsesi mieleen on muistuttanut, mutta kerta toisensa jälkeen olet sen unohtanut, sillä asiasta on puuttunut jonkinlainen innostava tekijä? Tavoitteesi Planner on nimenomaan se tekijä!

Tai ehkä et ole varma, mihin suuntaan pitäisi pyrkiä? Päiväkirjassa on monenlaisia keinoja, joiden avulla pystyy ymmärtämään itseä ja omia toiveita paremmin.

Tavoitteesi-päiväkirja on tehokas väline oman elämän suunnitteluun. Se yhdistää kaikki tärkeät elämänalueet.

-mielenrauha-tavoitteet-muistiinpanot-raha-matkustaminen-menestys-hellitä hetkeksi-oma hyvinvointi-rutiinit-motivaatio-koti-tottumukset-liikunta-visualisointi-unelmat-listat-kehittyminen-tunteet-stressittömyys-haasteet-kiitollisuus-

Jokainen sivu on kehitetty pitkän ja perusteellisen työn tuloksena, jotta pystyisimme takaamaan parhaimman käyttäjäkokemuksen päiväkirjan omistajille.

Lisätietoja

Mitat

150 x 210 mm

Paino

400 g

Kuljetus

Koko Suomi

ASIAKKAAT

Sandra

Kiinteistövälittäjä
Nuoristotyön opiskelja

Voin sanoa, että yksi tärkeimmistä osista ihmisen elämässä ovat tavoitteet ja oma tyytyväisyytemme. En ole mistään päiväkirjasta tai kirjasta saanut niin paljon motivaatiota ja itseanalyysiä kuin Tavoitteesi Plannerista. Sinnikkäästi tätä upeaa ystävääsi käyttäen, sinulle ei jää muuta vaihtoehtoa, kuin kehittää ja parantaa elämäsi laatua

Tiia

Euroopa finassijohtaja
Harvard yliopiston entinen opiskelija

Tämä on jotain, jota kannan mukanani samalla tavalla kuin puhelinta. Tämä on hyvin harkittu tuote henkilölle, joka haluaa suunnitella. Edistää menestystä sekä yksityisessä että liike-elämässä. Ihanteellinen lahja myös ystävälle. Suosittelen!

aljona

Tassikoogid-yrityksen perustaja
Placent Activ Milano- brändin perustaja

Olen jo pitkään etsinyt samanlaista päiväkirjaa, mutta en ole löytänyt sellaista ennen kuin nyt... Käyttämällä tätä tajusin kirjoittamisen voiman. Väriterapian löytäminen tästä päiväkirjasta on todellinen löytö! Upea ystävä ajan irti ottamiseen ja itseesi keskittymiseen. Upea suunnittelu.

5
5,0 rating
5/5 (perustuu 22 arvosteluun)
Erinomainen100%
Hyvä0%
Keskiverto0%
Huono0%
Erittäin huono0%


5,0 rating
23 elokuun, 2020

Mä rakastan päiväkirjoja, listoja ja muistilappuja. Päiväkirjaa en ole tosin kirjoittanut sitten yläasteen, mutta tämä vaaleanpunainen, tavoitteesi- kirja on ihan ehdoton!
Mun stooreissa olen vilauttanut hieman kirjan sisältöä. Sieltä löytyy paljon eri osa-alueita elämän tavoitteisiin, ruokavalioon, omaan fyysiseen ja henkiseen jaksamiseen sekä hyvän mielen tehtäviä!
Muistakaa pitää omasta jaksamisesta paljon huolta!

Taru Aleksiina
5,0 rating
3 elokuun, 2020

Unelmista totta Tavoitteesi-plannerin avulla. Tavoitteesi planneri on aikuisille tarkoitettu päiväkirja, joka sisältää avaimet itsetutkiskeluun, unelmien toteuttamiseen, haaveiluun, vihan purkamiseen, iloisten hetkien muisteluun sekä arjen- ja ajanhallintaan. Planneri on monipuolinen ja kiinnostava paketti omien ajatusten käsittelyyn ja työstämiseen. Visuaalisesti se on selkeä ja mielenkiintoinen. Aika tämän parissa vierähtääkin ihan huomaamatta💖
Planneri on myös ihan mahtava lahjaidea itselle, ystävälle tai vaikka äidille.

Glitteri addikti Ansku
5,0 rating
12 kesäkuun, 2020

Odotin innolla tätä kirjaa ja olen erittäin tyytyväinen kun se saapui nopealla toimituksella. Kun avasin kirjan ja lähdin selailemaan sivuja minulla tuli ihan tippa linssiin. Olen hyvin suunitelmallinen ja tykkään kirjoittaa tavoitteita ja suunitelmia ylös, joten tämä kirja tuntui täydelliseltä minulle. Kirja sytytti minussa innostusta lähteä tavoittelemaan parempaa itseä ja unelmia kohti. Kirja varmasti auttaa ikävissäkin hetkissä, silloin voi palata lukemaan omia tavoitteita ja unelmia, ja muistuttaa mikä on itselle tärkeää ja mihin suuntaan elämässä haluaa mennä. Tämä on ihanuutta ja en malta odottaa kun pääsen rustailemaan ensimmäisiä asioita. Kiitos ihan tuhannesti!

Henrietta
5,0 rating
25 toukokuun, 2020

Olin niin iloinen, kun sain tämän kirjan postissa, se on kuin tehty mulle! Tämän avulla on helppo suunnitella elämää, sekä laatia erilaisia tavoitteita omaan elämään liittyen. Itse ihmisenä olen juurikin sellainen, jonka täytyy tietää suurpiirteisesti mitä on tulossa, ja mitä haluan esimerkiksi tulevan vuoden aikana elämässäni tapahtuvan. Rakastan suunnitella elämääni kalenteriin, ja tämä kirja on siihen tarkoitukseen juurikin oikea. On ihanaa laatia itselleen tavoitteita, ja tämän kirjan erilaisten tehtävien sekä muistiinpanojen avulla on mukavaa ja helppoa konkreettisesti nähdä mihin tavoitteisiin sitten on päästy, ja missä taas olisi vielä parantamisen varaa. Kirjan avulla voi suunnitella ja tehdä tavoitteita esimerkiksi omiin unelmiin liittyen, rahankäyttöön liittyen, matkustamiseen liittyen, tai vaan laatia itselle omaa viikkosuunnitelmaa. Monipuolinen ja erittäin hyvä kirjavalinta siis jokaiselle, joka tykkää suunnittelmista Etenkin tänä korona-aikana tämä kirja on ollut ihan huikea, kun on ollut oikeasti aikaa miettiä omaa elämää ja siihen liittyviä suunnitelmia ja tavoitteita. Tätä täyttäessäni olen oivaltanut monen monta asiaa, joihin omassa elämässäni täytyisi panostaa paljon enemmän. Olen myös huomannut saavuttaneeni jo aika monta isoa asiaa, joista olen erittäin kiitollinen sekä onnellinen. Suosittelen lämpimästi tätä kirjaa ihan jokaiselle, tämän täyttäminen teki oikein hyvää 🙂

Jasmin Pesonen
YHTEYSTIEDOT

Ota meihin yhteyttä

info@tavoitteesi.fi