AINOA PÄIVÄKIRJA, JOTA IKINÄ TARVITSET!

Ota hallintaan oma elämäsi sekä tunteesi ja tavoittele suuria unelmiasi. Tavoitteesi Planner on bullet journal- tyylinen päivämäärätön elämäntapapäiväkirja, joka sisältää itsessään paljon välttämätöntä ottaaksesi selvää itsestäsi ja tavoitteestasi. Tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat saavuttaa enemmän omassa elämässään.

✓ 100% ELÄMÄÄ JA TAPOJA MUUTTAVA.

✓ KÄÄNNÄ OMASSA ELÄMÄSSÄSI UUSI SIVU.

✓ INVESTOINTI SINUN TULEVAISUUTEESI.

22.99€

Toimitus 2-5 arkipäivää

2 PÄIVÄKIRJAA = ILMAINEN TOIMITUS

TAVOITTEESI PLANNER

Tämä Tavoitteesi-päiväkirja auttaa sinua irrottamaan aikaa ja ottamaan hetken itsellesi. Muistikirjaan on poimittu tärkeitä näkökohtia, joita pitäisi aika ajoin miettiä. Tavoitteiden sekä unelmien ylös kirjoittaminen ja visualisointi edesauttaa sinua itsensä kehittämisessä oikeaan suuntaan ja antaa mahdollisuuden itsekehitykseen.

Kuten Tavoitteesi-päiväkirjan nimi jo paljastaa – tämä päiväkirja auttaa Sinua tavoitteidesi saavuttamisessa. Tavoitteita voit asettaa viikkojen, kuukausien sekä myöskin vuosien mukaan. On mahdollista purkaa omia ideoita yksittäisesti ja vaikkapa kohdistaa niitä päivämäärittäin. Tälläisen systeemin avulla on lähes  mahdotonta epäonnistua omien tavoitteiden saavuttamisessa.

Onko Sinulla jo pidemmän aikaa ollut jokin idea päässäsi? Aina silloin tällöin itsesi mieleen on muistuttanut, mutta kerta toisensa jälkeen olet sen unohtanut, sillä asiasta on puuttunut jonkinlainen innostava tekijä? Tavoitteesi Planner on nimenomaan se tekijä!

Tai ehkä et ole varma, mihin suuntaan pitäisi pyrkiä? Päiväkirjassa on monenlaisia keinoja, joiden avulla pystyy ymmärtämään itseä ja omia toiveita paremmin.

Tavoitteesi-päiväkirja on tehokas väline oman elämän suunnitteluun. Se yhdistää kaikki tärkeät elämänalueet.

-mielenrauha-tavoitteet-muistiinpanot-raha-matkustaminen-menestys-hellitä hetkeksi-oma hyvinvointi-rutiinit-motivaatio-koti-tottumukset-liikunta-visualisointi-unelmat-listat-kehittyminen-tunteet-stressittömyys-haasteet-kiitollisuus-

Jokainen sivu on kehitetty pitkän ja perusteellisen työn tuloksena, jotta pystyisimme takaamaan parhaimman käyttäjäkokemuksen päiväkirjan omistajille.

Lisätietoja

Mitat

150 x 210 mm

Paino

400 g

Kuljetus

Koko Suomi

ASIAKKAAT

Sandra

Kiinteistövälittäjä
Nuoristotyön opiskelja

Voin sanoa, että yksi tärkeimmistä osista ihmisen elämässä ovat tavoitteet ja oma tyytyväisyytemme. En ole mistään päiväkirjasta tai kirjasta saanut niin paljon motivaatiota ja itseanalyysiä kuin Tavoitteesi Plannerista. Sinnikkäästi tätä upeaa ystävääsi käyttäen, sinulle ei jää muuta vaihtoehtoa, kuin kehittää ja parantaa elämäsi laatua

Tiia

Euroopa finassijohtaja
Harvard yliopiston entinen opiskelija

Tämä on jotain, jota kannan mukanani samalla tavalla kuin puhelinta. Tämä on hyvin harkittu tuote henkilölle, joka haluaa suunnitella. Edistää menestystä sekä yksityisessä että liike-elämässä. Ihanteellinen lahja myös ystävälle. Suosittelen!

aljona

Tassikoogid-yrityksen perustaja
Placent Activ Milano- brändin perustaja

Olen jo pitkään etsinyt samanlaista päiväkirjaa, mutta en ole löytänyt sellaista ennen kuin nyt... Käyttämällä tätä tajusin kirjoittamisen voiman. Väriterapian löytäminen tästä päiväkirjasta on todellinen löytö! Upea ystävä ajan irti ottamiseen ja itseesi keskittymiseen. Upea suunnittelu.

5
5,0 rating
5/5 (perustuu 22 arvosteluun)
Erinomainen100%
Hyvä0%
Keskiverto0%
Huono0%
Erittäin huono0%


5,0 rating
8 huhtikuun, 2020

Todellakin ihana muistikirja, etsin jo ennen kuvia miltä se näyttää sisältäpäin, ja jo silloin pidin siitä kovasti. Nyt en halua laittaa sitä käsistäni 😊😍

E. Nieminen
5,0 rating
3 huhtikuun, 2020

Tähän upeaan muistikirjaan on poimittu tärkeitä näkökohtia, joita pitäisi aika ajoin miettiä.
-𝓂𝒾ℯ𝓁ℯ𝓃𝓇𝒶𝓊𝒽𝒶
-𝓉𝒶𝓋ℴ𝒾𝓉𝓉ℯℯ𝓉
– 𝓂𝓊𝒾𝓈𝓉𝒾𝒾𝓃𝓅𝒶𝓃ℴ𝓉
-𝓂ℴ𝓉𝒾𝓋𝒶𝒶𝓉𝒾ℴ
-𝓇𝒶𝒽𝒶 , 𝓂𝒶𝓉𝓀𝓊𝓈𝓉𝒶𝓂𝒾𝓃ℯ𝓃
-ℴ𝓂𝒶 𝒽𝓎𝓋𝒾𝓃𝓋ℴ𝒾𝓃𝓉𝒾
-𝓁𝒾𝒾𝓀𝓊𝓃𝓉𝒶
-𝓉𝓊𝓃𝓉ℯℯ𝓉

Hanna Junttila
YHTEYSTIEDOT

Ota meihin yhteyttä

info@tavoitteesi.fi