TAVOITTEESI

PAREMPI SINÄ

AINOA PÄIVÄKIRJA, JOTA IKINÄ TARVITSET!

Ota hallintaan oma elämäsi sekä tunteesi ja tavoittele suuria unelmiasi. Tavoitteesi Planner on bullet journal- tyylinen päivämäärätön elämäntapapäiväkirja, joka sisältää itsessään paljon välttämätöntä ottaaksesi selvää itsestäsi ja tavoitteestasi. Tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat saavuttaa enemmän omassa elämässään.

TOIMITUS 2-5 ARKIPÄIVÄÄ

2 PÄIVAKIRJAA = ILMAINEN TOIMITUS​

ELÄMÄNSUUNNITTELIJA

Tavoitteesi-päiväkirja on tehokas väline oman elämän suunnitteluun. Se yhdistää kaikki tärkeät elämänalueet.

-mielenrauha-tavoitteet-muistiinpanot-raha-matkustaminen-menestys-hellitä hetkeksi-oma hyvinvointi-rutiinit-motivaatio-koti-tottumukset-liikunta-visualisointi-unelmat-listat-kehittyminen-tunteet-stressittömyys-haasteet-kiitollisuus-

Jokainen sivu on kehitetty pitkän ja perusteellisen työn tuloksena, jotta pystyisimme takaamaan parhaimman käyttäjäkokemuksen päiväkirjan omistajille.

TAVOITTEESI PLANNER

ITSEKEHITYS

Tämä Tavoitteesi-päiväkirja auttaa sinua irrottamaan aikaa ja ottamaan hetken itsellesi. Muistikirjaan on poimittu tärkeitä näkökohtia, joita pitäisi aika ajoin miettiä. Tavoitteiden sekä unelmien ylös kirjoittaminen ja visualisointi edesauttaa sinua itsensä kehittämisessä oikeaan suuntaan ja antaa mahdollisuuden itsekehitykseen.

TAVOITTEET

Kuten Tavoitteesi-päiväkirjan nimi jo paljastaa – tämä päiväkirja auttaa Sinua tavoitteidesi saavuttamisessa. Tavoitteita voit asettaa viikkojen, kuukausien sekä myöskin vuosien mukaan. On mahdollista purkaa omia ideoita yksittäisesti ja vaikkapa kohdistaa niitä päivämäärittäin. Tälläisen systeemin avulla on lähes  mahdotonta epäonnistua omien tavoitteiden saavuttamisessa.

FOKUS

Onko Sinulla jo pidemmän aikaa ollut jokin idea päässäsi? Aina silloin tällöin itsesi mieleen on muistuttanut, mutta kerta toisensa jälkeen olet sen unohtanut, sillä asiasta on puuttunut jonkinlainen innostava tekijä? Tavoitteesi Planner on nimenomaan se tekijä!

Tai ehkä et ole varma, mihin suuntaan pitäisi pyrkiä? Päiväkirjassa on monenlaisia keinoja, joiden avulla pystyy ymmärtämään itseä ja omia toiveita paremmin.

ASIAKKAAT

Sandra

Kiinteistövälittäjä
Nuoristotyön opiskelja

Voin sanoa, että yksi tärkeimmistä osista ihmisen elämässä ovat tavoitteet ja oma tyytyväisyytemme. En ole mistään päiväkirjasta tai kirjasta saanut niin paljon motivaatiota ja itseanalyysiä kuin Tavoitteesi Plannerista. Sinnikkäästi tätä upeaa ystävääsi käyttäen, sinulle ei jää muuta vaihtoehtoa, kuin kehittää ja parantaa elämäsi laatua

Tiia

Euroopa finassijohtaja
Harvard yliopiston entinen opiskelija

Tämä on jotain, jota kannan mukanani samalla tavalla kuin puhelinta. Tämä on hyvin harkittu tuote henkilölle, joka haluaa suunnitella. Edistää menestystä sekä yksityisessä että liike-elämässä. Ihanteellinen lahja myös ystävälle. Suosittelen!

aljona

Tassikoogid-yrityksen perustaja
Placent Activ Milano- brändin perustaja

Olen jo pitkään etsinyt samanlaista päiväkirjaa, mutta en ole löytänyt sellaista ennen kuin nyt... Käyttämällä tätä tajusin kirjoittamisen voiman. Väriterapian löytäminen tästä päiväkirjasta on todellinen löytö! Upea ystävä ajan irti ottamiseen ja itseesi keskittymiseen. Upea suunnittelu.

4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9/5 (perustuu 31 arvosteluun)
Erinomainen94%
Hyvä6%
Keskiverto0%
Huono0%
Erittäin huono0%


Rated 5 out of 5
25 toukokuun, 2020

Olin niin iloinen, kun sain tämän kirjan postissa, se on kuin tehty mulle! Tämän avulla on helppo suunnitella elämää, sekä laatia erilaisia tavoitteita omaan elämään liittyen. Itse ihmisenä olen juurikin sellainen, jonka täytyy tietää suurpiirteisesti mitä on tulossa, ja mitä haluan esimerkiksi tulevan vuoden aikana elämässäni tapahtuvan. Rakastan suunnitella elämääni kalenteriin, ja tämä kirja on siihen tarkoitukseen juurikin oikea. On ihanaa laatia itselleen tavoitteita, ja tämän kirjan erilaisten tehtävien sekä muistiinpanojen avulla on mukavaa ja helppoa konkreettisesti nähdä mihin tavoitteisiin sitten on päästy, ja missä taas olisi vielä parantamisen varaa. Kirjan avulla voi suunnitella ja tehdä tavoitteita esimerkiksi omiin unelmiin liittyen, rahankäyttöön liittyen, matkustamiseen liittyen, tai vaan laatia itselle omaa viikkosuunnitelmaa. Monipuolinen ja erittäin hyvä kirjavalinta siis jokaiselle, joka tykkää suunnittelmista Etenkin tänä korona-aikana tämä kirja on ollut ihan huikea, kun on ollut oikeasti aikaa miettiä omaa elämää ja siihen liittyviä suunnitelmia ja tavoitteita. Tätä täyttäessäni olen oivaltanut monen monta asiaa, joihin omassa elämässäni täytyisi panostaa paljon enemmän. Olen myös huomannut saavuttaneeni jo aika monta isoa asiaa, joista olen erittäin kiitollinen sekä onnellinen. Suosittelen lämpimästi tätä kirjaa ihan jokaiselle, tämän täyttäminen teki oikein hyvää 🙂

Jasmin Pesonen
Rated 5 out of 5
21 toukokuun, 2020

Rakastan kirjoittaa kaikenlaisia listoja, ja kirjata ylös askeleita kohti omia unelmia ja tavoitteita. Uuteen Tavoitteesi-planneriin voit laittaa muistiin ne isommat kuin pienemmätkin unelmat ja tavoitteet. Voit myös esimerkiksi kirjoittaa ylös asioita jotka stressaavat ja asioita joista olet tällä hetkellä kiitollinen, seurata omia tunteita ja mielialaa, suunnitella päiviä, viikkoja ja kuukausia eteenpäin. Omassa elämässä koen, että ihan jokaiselle päivälle ei tarvitse olla tarkkaa aikataulua laadittuna. Mutta jos en itse olis koskaan kirjoittanut ylös mun tavoitteita ja unelmia, niin en varmasti olis nyt tässä tekemässä sitä mitä rakastan. On ollut myös tärkeetä luoda uusia rutiineja tämän poikkeusajan keskelle jotta arki on sujuvaa. Mun mielestä hauska lisä tässä plannerissa on se, että tästä löytyy valmiiksi kategorisoituja listoja joihin voit merkata mitä pakata mukaan seuraavalle reissulle. Vaikka nyt ei tiedä yhtään milloin pääsee seuraavan kerran ja mihin, niin nyt on silti kiva suunnitella tai edes haaveilla tulevista reissuista. Ja vitsit on varmaan outoa tulevaisuudessa lukea omia muistiinpanoja ja päiväkirjaa näiltä ajoilta.

Noona Maria
Rated 5 out of 5
15 toukokuun, 2020

Olen aina rakastanut suunnitella ja aikatauluttaa elämääni ja päiviäni! Tavoitteesi planneri antaa sinulle upeat mahdollisuudet aikatauluttaa, suunnitella ja mikä tärkeintä tulla paremmaksi sinäksi!

Jasmin Huuskonen
Rated 5 out of 5
13 toukokuun, 2020

Tilasin teiltä myös tavoitepäiväkirjan tämän kuukauden alussa ja täytyy sanoa, että se on aivan ihana 😍. Se todellakin laittoi katsomaan todellisuutta, miettimään asioita joita en ole aikaisemmin uskaltanut ajatella, tai en ole osannutkaan ajatella. Joten tämä todella avasi silmäni ja minulla on hyvä mieli, että päätin hankkia tämän muistipäiväkirjan. 🥰

Sofia

TAVOITTEESI

PAREMPI SINÄ

info@tavoitteesi.fi